Blog

Constructed Bouquets

In samenwerking met collega’s Frédéric Dupré, Stefan Göttle is er in opdracht van stichting Kunstboek een prachtig boek ontwikkeld met als werktitel “Constructed Bouquets”

Wat is de inhoud van dit prachtige boek?

Zoals bij zovele dingen, is een degelijke basis een voorwaarde voor een overtuigend eindresultaat. En hetzelfde geldt zonder meer voor de bloemsierkunst. Een constructie of structuur, of die nu gemaakt is van natuurlijke of kunstmatige materialen, helpt ontwerpers niet alleen de grenzen van wat technisch haalbaar is te overschrijden, maar kunnen een creatie ook een uitzonderlijke driedimensionaliteit geven. Toegevoegde structuren kunnen symmetrie versterken of net doorbreken, helpen bij het verkennen van creatieve mogelijkheden of kunnen als extra decoratief element een boeket net dat onderscheidend ‘beetje extra’ geven.

Meesterbloembinders Stefan Göttle (DE), Frédéric Dupré (FR) en Patrick Jansen (NL) tonen in deze eigenzinnige boekettencollectie hoe het gedaan kan worden – met flair, originaliteit, inventiviteit en elegantie. Constructed Bouquets biedt de professionele florist een waaier aan inspirerende boeketten met een bijzonder structureel element.

Een eigen exemplaar Bestellen? Bestel het boek Constructed Bouquets direct in de webwinkel

Constructed Bouquet Cover

Constructed Bouquets Back Cover

No comments yet.

Geef een antwoord

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

De waardering van www.bloomsbynature.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 176 reviews.