Blog

International Floral Art 2012-13.

In het begin van 2013 kwam het boek International Floral Art 2012-13 uit. Tot onze grote verbazing zijn er een twee concepten van de gepubliceerd in deze unieke uitgave. Deze concepten zijn volledig uitgewerkt en gerealiseerd door Patrick Jansen.

Wat houdt het boek International Floral Art 2012-13 in?

Na het succes van de vorige edities van International Floral Art, belooft de vierde editie opnieuw een voltreffer te worden bij floristen en liefhebbers van florale kunst. Deze tweejaarlijkse publicatie, die ondertussen een begrip geworden is in de florale wereld, brengt een stand van zaken inzake vernieuwende florale kunst wereldwijd. Stichting Kunstboek beschikt over een internationaal netwerk van florale scholen, master classes en bloemsierkunstenaars, die ook deze keer weer voor honderden inzendingen zorgden. De vierde editie, 2012-13, bundelt opnieuw persoonlijkheden en creaties die het rijke potentieel en de enorme verscheidenheid in de bloemsierkunst van vandaag weergeven.

International Floral art 2012-13 bestellen?

Wil u graag het boek zelf lezen, vanaf heden is het boek verkrijgbaar in de webwinkel! Verkoopprijs €54,50 exclusief verzendkosten (Nederland €6,50, België, Luxemburg, Denemarken (excl. Faeröer Eilanden en Groenland), Duitsland, Frankrijk (incl. Corsica en Monaco) Italie (excl. San Marino en Vaticaanstad), Oostenrijk, Spanje (incl. Balearen, excl. Canarische eilanden), Verenigd Koninkrijk (excl. Gibraltar en Kanaaleilanden), Zweden € 19,50  klik op boek bestellen om het boek in u bezit te krijgen.

Foto van de inzending International Floral art 2012-13 MaryeInternational Floral art 2012-13 Charlotte

No comments yet.

Geef een antwoord

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

De waardering van www.bloomsbynature.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 169 reviews.