Blog

International Floral Art 2014-15 jubilee edition

In het begin van 2014 kwam de jubileum editie uit van het boek “International Floral Art 2014-15” Blij was ik te vernemen dat ik voor de tweede keer achtereenvolgens mijn werk in dit bijzondere boek is geplaatst ! Wat kunt u in dit prachtige boek vinden.  Innovatief en creatief bloemsierwerk. Het boek groeide uit tot een betrouwbare radar die het hele universum van de floral art afspeurt en nieuwe trends haarfijn in kaart brengt.

Na tien jaar was het daarom de hoogste tijd om door Stichting Kunstboek zelf deze unieke publicatie eens in de bloemtjes te zetten, en dat doen ze met een feestelijke jubileumuitgave.

 

International Floral Art 2014-15International floral art 2014-1

 International Floral art 2014-15 bestellen?

Wil u graag het boek zelf lezen, vanaf heden is het boek verkrijgbaar in de webwinkel! Verkoopprijs €54,50 exclusief verzendkosten (Nederland €6,50, België, Luxemburg, Denemarken (excl. Faeröer Eilanden en Groenland), Duitsland, Frankrijk (incl. Corsica en Monaco) Italie (excl. San Marino en Vaticaanstad), Oostenrijk, Spanje (incl. Balearen, excl. Canarische eilanden), Verenigd Koninkrijk (excl. Gibraltar en Kanaaleilanden), Zweden € 19,50  klik op boek bestellen om het boek in u bezit te krijgen.

international Floral Art 2014/15 Jubileum editieInternational Floral Art 2014 - 15 Back Cover

 

 

No comments yet.

Geef een antwoord

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

De waardering van www.bloomsbynature.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 169 reviews.