Kantoorbeplanting

Kantoorbeplanting op kantoor verhoogt de arbeidsproductiviteit dit is na wetenschappelijk onderzoek vastgesteld. Investeer daarom in een groene en duurzame werkomgeving. Wij helpen u daar graag bij!

Inrichting

De inrichting van een kantoor is pas af met een stukje groen. Zorgvuldig gekozen groen is een onderdeel van het geheel, waarin kleuren, licht en vormgeving een rol spelen. Het gaat om de totale beleving die gerealiseerd word waardoor u zich prettig voelt in de ruimte waar u uiteindelijk werkzaam bent. Een goede vuist regel is 1 plant per 15m2.

Moswand / plantwall

Een nieuwe trend in bedrijfspanden zijn moswanden en of plantwalls, natuurlijke muren van planten en mossen. Het kan gaan om een afscheiding van een ruimte of juist een element van groen in een bepaalde ruimte. Het geheel geeft prettige uitstraling en zorgt voor een prettige sfeer.

Adviesgesprek kantoorbeplanting

Maak vrijblijvend een afspraak voor het bespreken van de mogelijkheden van kantoorbeplanting binnen uw bedrijf. Graag brengen we een passende offerte uit voor de realisatie wan uw wensen, tevens brengen we ook direct een voorstel uit voor het onderhoud van het beplantingsplan. Een goed onderhoud bevorderd de levensduur van de beplanting aanzienlijk.

Afspraak Maken Adviesgesprek Kantoorbeplanting

De waardering van www.bloomsbynature.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 176 reviews.