Over Patrick Jansen

Patrick“The Highest level isn’t Enough!”

Blooms by Nature is een ambitieuze organisatie met meer dan 15 jaar internationale ervaring in het verzorgen van bloemdecoraties voor beurzen en evenementen. Zoals bedrijfsjubilea, bruiloften en begrafenissen compleet verzorgd met stijlvolle arrangementen aangepast aan de wensen en emoties van de klanten.

Patrick jansen

Patrick Jansen heeft zijn kennis- en ervaring opgedaan via vakopleidingen. In de praktijk nam hij deel aan wedstrijden zoals de Worldskills, werkte hij aan prachtige projecten in Dubai waaronder wekelijkse bloemen arrangementen voor Gucci, Armani, Harvey Nichols, Boucheron, Ferrari and last but not least: His Highness Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum.

Blooms by Nature

Na terugkomst in Nederland in 2011 is Patrick zijn eigen onderneming gestart: Blooms by Nature. Dagelijks werkt hij aan prachtige projecten die tot in detail worden uitgewerkt in zijn studio. “Ik ga voor het beste eindproduct en werk alleen met de allerbeste materialen”.

Van zijn werken verschenen vele publicaties in Nationale en –Internationale vakbladen. Het blad Fusion Flower Magazine uit Schotland bekroonde hem met twee zilveren awards in 2013. Ook International Floral art publiceerde meerdere malen zijn werken.

International floral art 2014-1
No comments yet.

Geef een antwoord

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

De waardering van www.bloomsbynature.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 176 reviews.