Trouwen in het buitenland

Wil je trouwen in het buitenland?

Wil je trouwen in het buitenland op een prachtige locatie in Italië in de zomer of juist in een oogverblindend winter wonderland landschap in Scandinavië trouwen? Maar er nog niet bij stil gestaan hoe u de bruidsbloemen, corsages, locatie versieringen of de complete setting gaat organiseren? Want een bloemist in het buitenland heeft absoluut niet het zelfde aanbod van wat u gewend bent. Juist dat mooie exclusieve meubilair willen hebben als je gaat trouwen. Een stylist vinden die de zelfde kwaliteit levert als u gewend bent zal ook niet gemakkelijk zijn in het buitenland.

 

Beachclub OBruidsboeketEvent decorationBruidstaart

 

Wat kunnen wij voor u in het buitenland verzorgen als je gaat trouwen.

Styling: het vooraf bedenken, ontwerpen, en uitvoeren van het styling concept aangepast aan uw wensen. Denk hierbij aan een prachtige loper voor tijdens de ceremonie, het plaatsen en uitlijnen van meubilair, Spreekwoordelijk gezegd de puntjes op de “I” zetten.
Bloemen: zoals bruidsboeket, corsages, kerkversiering, locatie versieringen zoals eyecatchers maar ook bloemen voor op de dinertafels enz.
Meubilair: voor tijdens de ceremonie, diner en feest zoals bijvoorbeeld stoelen, tafels, sta tafels, lounge meubilair.

Daarnaast hebben wij persoonlijk uitstekende ervaringen met de volgende personen:
Ambtenaar: die een stijlvolle huwelijksceremonie kan sluiten met humor en een ongedwongen touch EN een ambtenaar, die haar talen spreekt (Nederlands, Frans, Duits en Engels)? Op uw droomlocatie in binnen- of buitenland?
Fotograaf: die ongedwongen en voor je gevoel niet aanwezig is maar hele mooie foto’s maakt, ook de gasten worden absoluut niet vergeten!

Vrijblijvende afspraak maken?

Maak geheel vrijblijvend een afspraak om u wensen en ideeën door te spreken, wij maken graag een passende offerte aan de hand van uw ideeën. Stuur via het contactformulier de contactgegevens in of bel met 06-53618354en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

We maken namelijk graag je droom waar om in het buitenland te trouwen! Want wat is er nu nu mooier? Trouwen op het strand van Ibiza of tussen de lavendel in Frankrijk.

 

 

No comments yet.

Geef een antwoord

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

De waardering van www.bloomsbynature.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 176 reviews.