Trouwen op het strand

Trouwen op het strand?

Trouwen op het strand? Heerlijk de frisse zeewind door je haren, het geluid van zee op de achtergrond en trouwen op het strand met prachtige bloemen. Maar er niet bij stil gestaan hoe u de bruidsbloemen, corsages, locatie versieringen of de complete setting gaat organiseren?

Wij kunnen dit zo verzorgen dat het niet alleen bij u maar ook bij uw gasten lang in het geheugen blijft.

 

Beachclub OBruidsboeketEvent decorationBruidstaart

 

Wat kunnen wij voor verzorgen.

Wij kunnen het volgende verzorgen als je wil trouwen op het strand:

Styling: het vooraf bedenken, ontwerpen, en het uitvoeren van het styling concept aangepast aan uw wensen. Denk hierbij aan een prachtige loper voor tijdens de ceremonie, het plaatsen en uitlijnen van meubilair,  bloemen zoals de eyecatchers en tafeldecoratie. Spreekwoordelijk gezegd de puntjes op de “I” zetten.
Bloemen: zoals bruidsboeket, corsages, kerkversiering, locatie versieringen zoals eyecatchers maar ook bloemen voor op de dinertafels enz.
Meubilair: voor tijdens de ceremonie, diner en feest zoals bijvoorbeeld stoelen, tafels, sta tafels, lounge meubilair.

Daarnaast hebben wij persoonlijk uitstekende ervaringen met de volgende personen:
Ambtenaar: die een stijlvolle huwelijksceremonie kan sluiten met humor en een ongedwongen touch EN een ambtenaar, die haar talen spreekt (Nederlands, Frans, Duits en Engels)? Op uw droomlocatie in binnen- of buitenland?
Fotograaf: die ongedwongen en voor je gevoel niet aanwezig is maar hele mooie foto’s maakt, ook de genodigde gasten worden absoluut niet vergeten!

Vrijblijvende afspraak maken?

Maak geheel vrijblijvend een afspraak om u wensen en ideeën door te spreken, wij maken graag een passende offerte aan de hand van uw ideeën. Stuur via het contactformulier de contactgegevens in of bel met 06-53618354en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

 

 

No comments yet.

Geef een antwoord

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

De waardering van www.bloomsbynature.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 176 reviews.